Jump to content
Sign in to follow this  
Aure

Gradele forumului și rolurile acestora

Recommended Posts

Gradele forumului sunt acele funcții pe care le ocupă diferite persoane care depășesc rolul de membru simplu. Gradele pot începe de la simplu membru donator (patron) până la funcția de web developer sau chiar fondator al comunității (unic). Fiecare grad este marcat printr-o emblemă atribuită utilizatorului și prin diferite accese pe care acesta le primește în funcție de rolul ocupat.

Lista gradelor:

qujngAh.png

 • Rolul de fondator al comunității este unic și este deținut de o singură persoană. Fondatorul comunității este persoana care a pus bazele acestui proiect și gestionează fiecare funcție a acestuia. Este un grad unic și nu poate să fie ocupat de alte persoane!

qMsDhP6.png

 • Developerul web este principala persoană care se ocupă de bunul mers al paginilor noastre web. Este un grad special și nu se obține prin aplicație!

C835l5G.png

 • Este rolul ocupat de membrii care aplică pentru gradul de moderator. Fiecare membru care este acceptat ca moderator va trece printr-o perioadă de teste timp de 7 zile în care o să fie urmărit cu atenție de superiorii acestui grad. Odată cu încheierea perioadei de teste, acesta va trece la funcția pentru care a aplicat, funcția de moderator.

mlWENzM.png

 • Funcția de moderator este ocupată de membrii responsabili de diferite secțiuni ale forumului. Acești membrii nu au acces total la moderarea întregului forum. 

gQdNFXY.png

 • Funcția de Head Moderator permite unui membru acces de moderator pe tot forumul, astfel acesta devenind liderul echipei de moderatori ai forumului. Acest grad poate să fie ocupat de orice membru activ, cu experineță și capabil de a gestiona fiecare colț al forumului în ceea ce privește verificarea respectării regulamentului forumului și redactarea corectă a anumitor posturi.

PROMOTER.png.d633c9fe75673ee20133dc6ef65

 • Gradul acesta este oferit persoanei care are rolul de a se ocupa de promovarea serverului sau a comunității noastre. Este un grad care oferă accese importante și se câștigă doar prin meritul acordat de către fondator.

WQfgXde.png

 • Web designer-ul este persoana care se ocupă de înfrumusețarea comunității noastre. Acest rol se ocupă prin aplicație sau prin obținerea automată din partea unui administrator în momentul în care îl meriți. Acest grad oferă acces de moderare în secțiunea de Web Design de pe forum.

ZHKUkA8.png

 • Este rolul acelui membru al comunității care se ocupă de dezvoltarea serverelor noastre. Acest grad nu se obține printr-o aplicație!

LtcVXek.png

 • În momentul în care rolul tău pe serverele noastre de SA:MP este acela de administrator vei primi automat acest grad pe forum pentru a beneficia de diferite accese în secțiunea destinată serverului. Acest grad oferă acces de moderare în diferite secțiuni ale serverului de SA:MP.

ahbrTUO.png

 • Un helper este persoana care este menită să îndrume jucătorii pe serverele noastre de SA:MP. Acest grad este automat primit la promovarea ta de către un administrator la rolul de helper pe server.

H5OvXFX.png

 • Gradul acesta este ocupat de administratorii supraveghetori ai helperilor serverelor de SA:MP. 

l36z7f0.png

 • Odată cu obținerea funcției de lider al unei facțiuni pe serverele de SA:MP, automat ești responsabil de această facțiune și pe forum, fapt pentru care primești acest rol de ”SA:MP LEADER”. Acest grad oferă accese de moderare în forumul destinat facțiunii tale.

SCBEn4M.png

 • Rolul unui ”leaders supervisor” este acela de a gestiona bunul mers al facțiunilor prin supravegherea liderilor. Acest rol este ocupat de administratorii serverelor de SA:MP aleși pentru această ”slujbă” de a supraveghea liderii.

Pf3kSRD.png

 • Gradul acesta este primit la cerere atunci când valoarea donației tale către comunitatea noastră depășește suma de 250 RON. Acest grad este permanent și se poate șterge doar la cerere! Acest grad oferă diferite beneficii față de ceilalți membrii. Detalii pentru beneficii despre acest grad găsiți aici.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

Terms of UsePrivacy Policy